Mål om å lyse ut 500 stillingar og lærlingeplassar: - Vi må gjere ein ekstra innsats

Stillingssleppet i 2022 i Nord-Gudbrandsdalen skal bli ennå større og betre.

F.v.: Vibek Bruun De Nergaard, HHI. Opplæringskontoret for Handel, Håndverk, og Industri AS, Ingvill Høgvoll, Opplæringskontoret for flere fag, Bjørg Aaseng Vole, Opplæringskontoret Brimi-Kjøken, Lærlingkontoret Gudbrandsdalen, Arne Mæhlum, markedskoordinator i NAV, Christoffer Biong, Regionrådet Nord-Gudbrandsdal, Trygve Groven Vaal, Nord-Gudbrandsdal Næringsforening, Ingrid Vorkin, Nord-Gudbrandsdal vgs., Bård Atle Fuglum, Karriere Oppland og Steinar Tolf Jacobsen, næringskonsulent Dovre kommune.  Foto: Privat

Nyheter

Stillingssleppet 2022 skjer 10. februar, og nytt av året er at sleppet blir sett i samanheng med med Arbeidslivsdag og jobbmesse. I tillegg lanserast "Lærlingsleppet", som er ein fellesutlysing for ledige lærlingplassar i regionen.