Solid støtte fra Lions til Nord-Fron Røde Kors

Nord-Fron Lions tro til med en skikkelig solid pengegave.

Leder i Nord-Fron Lions, Mette Jacobsen, delte ut en sjekk på 50 tusen kroner til Rune Randen og Espen Sætha i Nord-Fron Røde Kors hjelpekorps.  Foto: Privat

Nyheter

Anledningen var Nord-Fron Røde Kors sitt ønske om støtte til kjøp av ny bil.

- Under et medlemsmøte i Nord-Fron Lions kom en av våre medlemmer med forslag om at dette var noe vi burde støtte. Og det var alle medlemmene enige i, forteller leder i Nord-Fron Lions, Mette Jacobsen.


Den trofaste korpsbilen skal pensjoneres

Røde Kors ber om bidrag til ny bil

Den gamle korpsbilen er opprusta og klar for pensjon. Nå har Nord-Fron Røde Kors hjelpekorps har oppretta en spleis til ny bil.


Et umåtelig viktig arbeid

Som sagt så gjort. Lions Klubben inviterte Nord-Fron Røde Kors til et møte i Gammelbanken, der de kunne fortelle om organisasjonen og det frivillige arbeidet de deltar i.

- Vi fikk en god og fyldig informasjon om det de driver med, og det er et umåtelig viktig arbeid. Som en av våre medlemmer sa: - arbeidet Røde Kors gjør er svært viktig, men vi får håpe vi ikke får behov for hjelp fra dem, forteller Mette Jacobsen som overrakte en sjekk pålydende 50 tusen kroner fra Lions Nord-Fron.


Godt frammøte på torsdagstreff: - Dansegolvet var aldri tomt

Frivillige frå Røde Kors - Omsorg sørga for kaffe og vafler under torsdagens treff.


Vil kjøpe firehjulstrekker

De glade mottakere av sjekken setter utrolig stor pris på slikt et bidrag.

- Et veldig overraskende og flott bidrag fra Lions i Nord-Fron var dette. I tillegg har vi fått inn 25 tusen gjennom en spleis og 100 tusen i fra Nord-Fron kommune, samt at gamlebilen er solgt. Sammen med vår egenkapital er vi nå i mål og klare til innkjøp av ny bil, sier Espen Sætha i Nord-Fron Røde kors.

De ser for seg å kjøpe en med en prislapp på oppunder 400 tusen kroner.

- Vi ser på flere typer biler, men har ennå ikke bestemt oss. Det må i alle fall være en bil med skikkelig firehjulstrekk og styrke til å dra tunge hengere, forteller Sætha til Dølen.