Utdelingen fant sted på Hamar fredag kveld under  prisutdelingen ”Innlandsperler”. Innlandsperler er en årlig prisutdeling hvor det deles ut priser for det beste arbeidet som er gjort i reklamebransjen i Oppland og Hedmark det siste året.

Mange kategorier

Det konkurreres i hele 15 kategorier, og Krible design var nominert i kategoriene illustrasjon og visuell identitet. Dette for sin arbeider med Ringebu kommunes landsbykart, samt  Gudbrandsdal Ubåtservice og Gålå Alpin sin grafiske profil.

– Alltid hyggelig å bli lagt merke til. Vi hadde sendt inn fem bidrag som ble vurdert.Tre  i hver kategori får diplom, og en av dem får den såkalt gullprisen. Vi fikk diplom for arbeidet med Ringebu kommunes landsbykart og den grafiske profil til Gudbrandsdal ubåtservice, forteller daglig leder i Krible design, Janne Kolås. Hun ser stor nytte i å delta i en slik konkurranse, også utenom det å vinne priser.

– Det er artig å konkurrere mot andre fagfolk i bransjen, men like nyttig er det å treffe folk som  er i samme bransje. Mange kontakter som kan bli framtidige samarbeidspartnere ble etablert under dette arrangementet, forteller Janne Kolås til Dølen.