I april i fjor kjøpte Sør-Fron kommune det gamle bankbygget på Hundorp. Bygget ble solgt etter at Sparebank 1 Gudbrandsdal bestemte seg for å legge ned den daglige bankdrifta i lokalene.

Den totale kjøpesummen ble på 1.750.000 kroner. Inkludert en oppgradering av bygget, var totalkostnaden anslått å komme på rundt 2,9 millioner.

Ber om hjelp

Fron fysioterapi har flytta inn og etablert blant anna nytt treningssenter. Der har de også sitt behandlingstilbud. Dette opplyser kommunen om på sin hjemmeside.

Etter hvert skal de kommunale fysioterapeutene flytte inn i nyoppussede lokaler i førsteetasje, der det blant annet er en stor treningssal som det blir mye aktivitet i både på dagtid og kveldstid.

– Det gamle bankbygget vil med andre ord inneholde mye trening, aktivitet, lek og moro som gir helsegevinst for alle våre innbyggere. skriver de.

Nå ber kommunen innbyggerne om hjelp til å finne et passende navn på dette bygget. Dette skjer i form av en navnekonkurranse, der vinneren får et årsabonnement hos Fron fysioterapi.

Forslag til navn bes sendes inn innen 21.mars.