Det ble en kamp uten veldig mange sjanser, men Dombås' innbytter Marcus Ruset satte ballen i mål minuttet etter han kom inn på banen, tretti minutter ut i første omgang.

- Vi må vinne hjemmekampene om vi skal komme oss oppover, sa trener Tormod Haug i de første minuttene av kampen. Det holdt ikke lørdag.

To tap, en seier

Etter tre kamper har Ringebu-Fåvang to tap og en seier.

Kampen lørdag ble fulgt av i underkant av 30 tilskuere, og det var ikke en stor kamp vi var vitne til, i følge flere. Det ble nevnt både for mange feilpasninger og lite aggressivitet, mot et Dombås som er sterke defensivt.

- Jeg syns de manglar andreforsvarere, mener Elise Teige frå Harpefoss, som sjøl spiller for Fron fotball.

Sammen med venninna Lena Olsen fra Fåvang fulgte hun kampen.

Etter Dombås sin scoring i første omgang ble det litt fart i RF, men uten resultater. Andre omgang tok begge lag seg litt opp, men RF var likevel litt lite villige til å strekke seg inn i bakrommet til Dombås. Avslutningene uteblir.

Det blir litt mer trykk mot Dombås de siste 20 minutta av kampen, og Dombås får ei mengde cornere, der flere skrus over eller rundt mål.

Kaptein Eirik Høyesveen synes etter kampen at målet de slipper inn på dødball var unødvendig.

- Vi er ganske bra defensivt, men får det ikke til offensivt. Det blir ikke så mye som skjer, og Dombås er også gode bakover. Vi ser de vinner hodedueller, og det gjør det vanskelig for oss, sier han.

En jevn kamp der RF ikke kommer til gode nok sjanser, heller ikke i andre omgang. Kapteinen sier de må jobbe på videre, først mot Søndre land som er neste lag ut  - også den hjemme, i følge matchlista 25. mai.