I dag, torsdag, var det verdenscupavslutning i St.Moritz der det var knyttet stor spenning til hvem som skulle stå igjen på toppen og som vinner totalcupen i Super-G. Kjetil Jansrud fra Vinstra var med i tetkampen, og hadde mulighet til å ta hjem kula.

Nå nådde han ikke helt opp, for landsmannen Aleksander Aamodt Kilde holdt hodet kaldt og kjørte inn til en andreplass i dagens renn, og da var det han som sto igjen som vinner av Super-G-cupen.

- Det er sjukt

Under rennet i St.Moritz ble det delt andreplass mellom Kilde og Jansrud.

Og med det resultatet ble det en stor jubeldag sett med norske øyne, for Kilde ble nummer én, Jansrud nummer to og skada Aksel Lund Svindal knep tredjeplassen. Norge tapetserte dermed pallen.

- For en norsk dag. Det at det skulle bli trippel norsk i cupen, det er sjukt. Dette betyr at jobben vi gjør er bra. Det er ekstremt at vi tre er best gjennom hele året, sa Jansrud til NRK etter rennet. Som den lagspilleren han er, gledet han seg på lagkompis Kilde sine vegne.

- Det er klart at jeg kunne tenkt meg den krystallkula, for selvfølgelig ønsker jeg å vinne. Men nå er jeg ikke annet enn superhappy på Aleksander sine vegne, sa Jansrud.