Vinstrahallen var fullsatt da Loftet dansestudio sparka i gang sin vårforestilling fredag. På scena viste samtlige elever ved studioet hva de hadde lært av seks ulike instruktører i løpet av ti uker med øvelse.

Bredt spekter

Hele 25 ulike programpunkter sto for tur og venner og kjente fikk se et bredt spekter av dansestiler, presentert av energiske og blide dansere, totalt sto 350 personer på scena i løpet av kvelden.

Fra fire år og opp til godt voksen, danseelevene dekker et bredt spekter aldersmessig. Felles for alle, uansett nivå, var en tydelig danseglede, som fort smitta over på de som satt i salen fredag kveld.

Humoristisk dans

I tillegg til de ordinære klassene ved dansestudioet, sto også representanter fra Tine Meieri på Frya på scena. De ble utfordret av Juliane Bay i "Loftet utfordrer" denne sesongen og fikk fem øvelser på å mestre egen koreografi. Gjengen stilte opp i hvite frakker og hårnett, og hadde også med Mr. Melk, kjent fra Tine-reklamer på scena. Publikum ga tydelig uttrykk for at kveldens siste dans var suksess.

I tillegg til dette, fikk publikum også en overraskelse i løpet av kvelden. 18 år gamle Balder Hansen, som er en ettertraktet danser både på hjemmebane og i utlandet, har blitt kåret til verdensmester i hip hop og fredag tok han turen til Vinstra.

Se de ansatte fre Tine Meieri på Frya slå seg løs på scena: