For det kunne vært mange flere mål i denne kampen. Først og fremst til Kvam, men Ringebu-Fåvang (R/F) hadde også en solid dose med sjanser, og det var spenning til siste slutt.

Jevnspilt førsteomgang

Kvam åpnet best anført av den sterke spissen Justesse Gabrielsen, men han skjøt rett på keeper fra kort hold to ganger i åpningen av kampen. Sjanser skapt etter rot i RF-forsvaret.

- Slå hardere baller, dette er ikke kunstgras, var beskjeden R/F-spillerne fikk, og dermed fant de mer ut av det. De rullet opp den ene sjansen etter den andre på Kvams venstreside, men innleggene traff ikke. Istedet var det et langskudd fra 20 meter, avfyrt av Håvard Schelle, som smalt klin i krysset. En vakker 0-1 scoring til R/F før 10 minutter hadde gått.

Kampen bølget frem og tilbake med flere sjanser for begge lag. Kvam kom rundt på flankene, og et innlegg fra venstre fant Øystein Lillesandbu rimelig ensom med keeper på bakerste stolpe, dermed 1-1 rett før halvtimen var passert.  10 minutter senere kom  nok et høyt innlegg over R/F-forsvaret - der sto en umarkert Endre Sanden som kontant satte inn ledermålet for Kvam.

Mange målsjanser

I pausen fikk R/F-spillerne beskjed om å spille seg mer nøyaktig gjennom mitdbanen og utnytte bedre den litt åpne venstresiden i Kvam-forsvaret. Men de lykkes ikke med det utover i andreomgangen. Kvam hadde tettet igjen på flankene, og de fleste R/F-sjansene kom etter skuddforsøk og forsøk på gjennomløpninger i Kvams midtforsvar. Kvam på sin side rullet i slutten av kampen opp det ene angrepet etter det andre, men ballen ville ikke i mål. Enten gikk den høyt over, eller ved siden av mål. Unøyaktige avslutninger foran mål preget også avsluningen på kampen som ga en fortjent 2-1 seier til hjemmelaget.