EY Entrepreneur Of The Year (EOY) er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land.

- Vi er stolte av å sette innovasjon og nyskaping på agendaen og på denne måten hedre vekstskaperne slik de fortjener. Programmet skal være en hyllest til deg som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser som kommer oss alle til gode, skriver EY (Ernst & Young journ. anm.) på sine hjemmesider.

Årets gaselle

Det er 14. gang konkurransen blir avholdt, og det blir kåret regionale vinnere i seks regioner. Denne uka ble det klart at AHSCO, som eies og dries av Arne Helge Stø, Rune Stø, Ole Anton Stø og Lise Veronika Stø fra Vinstra er av vinnerene i region øst.

I 2014 ble Vinstra-firmaet utropt til å Årets gasellebedrift i Oppland fylke.

Familiebedriften kan vise til vekst og gode resultat de siste årene, bedre enn de aller fleste andre entreprenører. I 2009 omsatte de for 24 millioner kroner, mens i 2013 var driftsinntektene på 105 millioner kroner.

Den nasjonale kåringen finner sted tirsdag 24. november på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, men AHSCO nådde ikke helt opp blant finalistene.

Ole Anton Stø, Lise Veronika Stø, Arne Helge Stø og Rune Stø med det synlige beviset på at de var blant kandidatene til Årets Entreprenør. Foto: Privat.