Kjetil var stor favoritt i dagens utforrenn etter at han var klart best i gårsdagens treningsomgang. Derfor var en femteplass en nedtur, og Kjetil var tydelig skuffet etter å ha kjørt i mål. Men det gikk ikke lenge før han tenkte på søndagens super-G.

Han var enig i Dølens kommentar om at det bør bli reprise på fjorårets super-G-renn, da han vant i Kvitfjell. – JA, var hans korte og kontante svar.

Populær kar

Etter rennet stilte Jansrud velvillig opp for fotografering og autografskriving. Alle som ville fikk møte Midtdalens store sønn, noe både voksne og ikke minst de små satte stor pris på. Han ble nok ikke mindre populær blant fansen etter den seansen.

Vi spurte Simen Olstad, en av Kjetils første trenere, om han så noen store feil i løpet.

– Nei, men husk at her er det små marginer. En liten feil i smurningen kan være nok, og det var litt spesielle snøforhold i dag. Og selv om han kjenner bakken ut og inn betyr ikke det at han vinner her hver gang, sa Olstad.

Lørdagens utfor ble vunnet av Italias Dominik Paris. Aleksander Aamodt Kilde ble nummer åtte. I morgen er det nye sjanser for både Kjetil og Aleksander i Kvitfjell.

En skuffet Jansrud etter løpet. Foto: Ole Magnus Røen