For en fullsatt hall på Vinstra fikk oppleve et forrykende danseshow lørdag. Fra de yngste danserne til de godt voksne; sammen skapte de om idrettshallen til et eneste stort dansemekka denne kvelden. Lyd og lys og heftige rytmer, lagde perfekte rammer.

Elevene til hele Midtdalens dancing queen, Juliane Bay, lagde et topp show, som publikum også viste å sette pris på. Dansegleden og de varierte koreografiene ble møtt med trampeklapp og heiarop fra salen.

Mer enn "bare" dans

Et bedre eksempel på perfekt "kommunesammenslåing" enn Loftet dansestudio, skal en lete lenge etter. Dansere fra alle tre midtdalskommunene sto sammen på scenen.

Et ekstra krydder på lørdagens forestilling var gruppa Juice Crew, som vartet opp med dans av ypperste kvalitet. De kommenterte forøvrig, at de hadde deltatt på mange show i Oslo, men aldri opplevd så mange dansere sammen på én gang.

Juliane Bay sjøl konkluderte, med favnen full av blomster, at Loftet er mer enn "bare" dans. Den konklusjonen er det ikke vanskelig å være enig i. De som stod på scenen står for samhold, mestring og mot.

Men mest av alt, ren danseglede det virkelig smeller av.

(Les mer og se flere bilder i papirutgava torsdag.)