30 dansere fra 2. klasse og opp til godt voksne deltok på workshopen, hvor de fikk instruksjoner fra en av landets beste dansegrupper. Juice Crew ble kjent gjennom Norske Talenter, der de i 2014 ble nummer tre.

SE BILDENE HER:

Tre av medlemmene holdt kurs for deltagerne i godt over tre og en halv time, og på responsen å dømme, inspirerte trioen med sin entusiasme og danseglede.

- Det var Juice Crew som tok kontakt og ville låne Loftet for å holde en workshop, og en slik mulighet sier en jo ikke nei til, sier driver av dansestudioet på Sør-Fron, Juliane Bay.

- Det var med dansere fra 2. klasse, og også flere fra "GrownUps"-gruppa vår, i tillegg til ei som reiste helt fra Lillehammer for å delta. Vi er veldig fornøyde med å få litt inspirasjonspåfyll i påska også, og synes det er gøy at så mange stiller opp og er interessert når det skjer noe ekstra på Loftet, legger hun til.

Det var ikke bare Juice Crew som inspirerte, de tok også sjøl med seg inspirasjon. I gjesteboka på Loftet skrev de før de dro: "Vi kom hit for å inspirere dere. Det ble vel omvendt, tusen takk!"

Danseglede på Loftet Dansetudio med Juice Crew. Foto: Tone Sidsel Sanden