- Vi er klare til å lede an i kampen for vekst og utvikling i Innlandet. Slik Arbeiderpartiet gjennom hele partiets historie har hatt skape og dele som rød tråd i politikken, skal vi i Innlandet bygge sterke lokalsamfunn, inkludere flere i fellesskapet og i arbeidslivet og både forvare og forsterke velferdsstaten, sier Lise Selnes fra Nord-Odal, som er gjenvalgt som leder i Innlandet Arbeiderparti.

Marius Bismo fra Sel er gjenvalgt som partiets nestleder.

– Skal vi lykkes med å utvikle hele Innlandet, trenger vi et parti som er opptatt av både by og bygd, som ser muligheten i både Mjøsområdet og det øvrige Innlandet og som ikke aksepterer det utenforskapet som er i ferd med å få fotfeste i mange kommuner, sier Bismo, som i tillegg til å være nestleder i Innlandet Ap også er partiets ordførerkandidat i Sel kommune.

To av styremedlemmene er nye: Marta Bjørnøy Lalim fra Vang er ny leder for kvinnenettverket i Innlandet Ap, og dermed også nytt styremedlem. Arne Bredeveien fra Sør-Fron er også nytt styremedlem.

Styret i Innlandet Arbeiderparti etter årsmøtet ser slik ut:

Leder: Lise Selnes, Nord-Odal (gjenvalg) Nestleder: Marius Bismo, Sel (gjenvalg) Medlemsansvarlig: Hilde Nyutstumoen, Hamar (gjenvalg) Kvinnenettverksleder: Marta Bjørnøy Lalim, Vang (ny) Styremedlem: Nils Kristen Sandtrøen, Tynset (gjenvalg) Styremedlem: Gry Haugsbakken, Gran (gjenvalg) Styremedlem: Even Solhaug, Gjøvik (gjenvalg) Styremedlem: Arne Bredeveien, Sør-Fron (ny) Styremedlem: Magnus Stenseth, Elverum (gjenvalg) AUF-representant: Linnea Lie Holen, AUF (gjenvalg)