Soleklar seier til Ringebu-Fåvang FK

Ringebu-Fåvang Fotballklubb slo Snertingdal 5-2 på hjemmebane onsdag.
Sport

Ringebu-Fåvang FK (RFFK) ble et par gir for raske for snertingdølene, som ikke greide å hamle opp med en ivrig og hardtarbeidende midtbane hos hjemmelaget.

4-1 til pause

Til tross for en klar hjemmeseier var det gjestene som tok ledelsen tidlig i første omgang. Baklengsmålet satte en liten støkk i RFFK-spillerne som fra da og kampen ut trødde til akkurat nok til å sikre en komfortabel hjemmeseier. Utligning til 1-1 kom etter et sjølmål som Tormod Haug skapte med sitt cornerspark.

Videre tegnet brødrene Daniel og Tor Arne Krogh seg på scoringslista med henholdsvis to og en scoring, slik at pauseresultatet var 4-1 til RFFK. Etter pausen fortsatte hjemmelaget i samme tempo og Håvard Skjelle satte inn 5-1 etter om lag 50 minutter.

Tomme tribuner

Snertingdølene måtte ty til ufine knep mot de iltre RFFK-spillerne og pådro seg et rødt kort. I siste spilleminutt fikk gjestene et trøstemål, slik at sluttresultatet ble 5-2 til Ringebu-Fåvang FK.

I det våte og vindfulle været var tribunene tomme og bare en håndfull gamle helter krøp sammen ved kioskluka. Trener Kjell Arne Kroken var fornøyd med kampen og resultatet.

– Vi ser igjen det vi trener mye på og det begynner å sitte. Vi har et ungt jevnt lag med et par-tre rutinerte spillere. De står på til siste spilleminutt og gjør det de skal i sine roller, sa Kroken.