Dølen-TV er tilstede på flere av vårens kamper, enten de spille i Kvam idrettspark, i Kåja, eller på stadion på Fåvang. Vi streamer og gir de som ikke har muligheten til å være publikum ute på arenaen, mulighet til å følge oppgjørene direkte.

Denne sesongen stiller klubbene i Midtdalen med tre a-lag. Kvam har mobilisert og har igjen et eget seniorlag, etter flere års pause. De skal møte de andre lokale a-laga til oppgjør i 6. divisjon.

Fron og Ringebu-Fåvang skal også møtes denne sesongen, i tillegg til a-laget til Kvam. Foto: Jonas Oden Ulset

Seniorlaget til Fron beit godt i fra seg i serien i fjor, og de hadde tette oppgjør med rivalen lenger sør, Ringebu-Fåvang, som også i år er klare til å by både Fron og Kvam på motstand.

HER kan du lese om Ringebu-Fåvang sitt a-lag, de andre lagene blir presentert forløpende i Dølen.

Dølen-TV skal også være tilstede på noen av Fron damelag i 4. divisjon sine hjemmekamper.

Første kamp vi skal vise blåses i gang på kunstgraset i Kåja fredag kveld, og går mellom J17 Fron/Otta/Lom og Brumunddal.

Dølen-TV rigga og klart til sending. Lokalavisa gleder seg til å følge lokalfotballen også denne sesongen. Foto: Tone Sidsel Sanden

– De siste årene har Dølen lagt ned mye tid og ressurser på streaming, og har bygd opp en utstyrspark slik at vi skal kunne levere god kvalitet på sendingene, sier video- og streamingansvarlig i Dølen, Emil Sjåstad Nyeng.

Han styrer spakene og har regien på sendingene til Dølen-TV. Med seg har han også kommentatorer, som vil formidle alt av informasjon og spenning i kampene.

– Det er artig å følge de lokale lagene i sesongen, og vi i Dølen mener det er viktig å skape engasjement rundt lokalfotballen. Det betyr mye for de aktive, og vi får også tilbakemelding fra mange seere som setter pris på at vi sender direkte, når de ikke har mulighet til å sjøl være til stede, sier Sjåstad Nyeng.

Fredag kveld sender lokalavisa altså første kamp direkte. Følg med på dolen.no framover for å se hvilke kamper vi sender.