Shakespeare med Ringebu kulturskole:

Akkurat slik vi liker det

Elevene ved Ringebu kulturskole imponerte i forestillinga "As you like it" lørdag kveld.
Nyheter

De gjorde det akkurat som vi liker det: Med stor innlevelse, replikker som satt som spikra, mye dramatikk og ikke minst en stor porsjon kjærlighetsdrama, inneholdt forestillinga alt det en kunne ønske seg.

Tromsvang på Fåvang var godt fylt opp av forventningsfulle publikummere, og de fikk servert en spennende og en smule komplisert romantisk komedie av William Shakespeare, i regi av Kristin Anita Johnsen, og med skuespillere på scenen som virkelig briljerte.

Stor innlevelse

Stykket, skrevet rundt 1599, er ikke enkelt, og langt fra lett språk og dialoger. Men de unge skuespillerspirene fra Ringebu kulturskole hadde lært seg alt på rams, og responsen fra salen lot heller ikke vente. Både applaus flere ganger, gjennom det litt over en times lange stykket, og mye humring og latter, bar bud om at de på tilhørerplass koste seg.

De på scenen er det bare å ta av seg hatten for. Godt skuespill med stor innlevelse, forteller om at her er det lagt ned mye jobb!

Kulissene var laget av elever og lærere ved Venabygd Montesoriskole, mens kostymene var lånt av Hamar teater. Til sammen gjorde dette "As you like it" til en god opplevelse.

Drama og teatergruppe ved Ringebu kulturskole fyller 5 år i år, mens William Shakespeare ville fylt 400 år. Da var det på sin plass å føre disse sammen til en jubileumsforestilling.

Og i stykket seiret kjærligheten til slutt, og da ble det akkurat sånn som vi liker det.   


Over 15 000 billetter er solgt:

Ekstraforestilling med Peer på Gålå

Med fire måneder igjen til Peer Gynt ved Gålåvatnet, er hele 93 prosent av billettene solgt.MOT-turneen i Midtdalen:

Lokalt trøkk frå scena

MOT-turneen kom onsdag til Sør-Fron kulturhus, og ungdomsskuleelevane sette sitt eige preg på showet.