Gir turistene den litt annerledes ferieopplevelsen

Drømmejobb på hesteryggen i Rondane

Eline Krok fra Kvam er guide og rideinstruktør ved Sulseter Rideleir på Sødorpfjellet denne sommeren. Hun kunne ikke hatt en bedre jobb.

Framme: Eline og ridefølget ankommer Sulseter Rideleir etter å ha vært på tur i Rondane i fire dager. Foto: Tor Larsen. 

Nyheter

Hele sommeren i gjennom er hun guide for grupper på opptil 20 kunder som vil ha en annerledes og spesiell opplevelse i fjellet. De vil se fjellet og Rondane fra hesteryggen, raste og overnatte ute i det fri, og sjølsagt bli bekvem med det å sitte i flere dager på en hesterygg uansett vær og føre.

– Vi har 20 forskjellige personligheter i hver gruppe, samtidig som hver enkelt hest også er spesielle individ. Det kan skape utfordringer, men hestene er utrolig trygge og snille, og det smitter over på rytterne. Vi har erfaring med å takle det meste, sier Eline, som virkelig er stinn av erfaring tross sin unge alder på 19 år.