Frons fotballgutter totalkollapset mot Kvam

Frons G16-gutter totalkollapset i andre omgang mot serierivalen Kvam.
Nyheter

Det var knytt stor spenning til dette lokaloppgjøret. Vinneren blir mest sannsynlig serievinner i G16-serien og får spille om kretsmesterskap.


Kvam - Fron: De forspilte sjansers kamp

Fotballkamper mellom Kvam og Fron er alltid god underholdning.

 

Kvam var bakpå

Frons G16-gutter hadde et lite overtak og dominerte banespillet i første omgang. Kvam lå litt bakpå med laget og fikk press mot seg, men det var ikke lett for Fron-spillerne å komme i gjennom i midten. De fleste sjansene kom etter dødball og etter inlegg fra sidene. Og da et kvarter var spilt, steg Iver Stubbrud til værs og headet inn kontant 1-0 til Fron. Etter spill og sjanser var det et greit resultat til pause.


Fron G16 fikk revansje mot Otta

Fronsguttene tapte mot Otta i vårserien. Mandag kveld fikk de revansje.

 

Fron kollapset

Hva som hadde skjedd med Fron-spillerne i pausen, er uforklarlig. Kvam fikk i alle fall laget høyere på banen, og dermed virket både midtbanen og forsvaret til Fron kaotisk - ballen gikk i hytt og vær totalt uten presisjon. Et "grumsete" tilbakespill til keeper ble dårlig klarert, og dermed utlignet Kvam. Etter det kom Kvam igjennom lett i gjennom flere ganger, og to gode langskudd sørget for 2-1 og 3-1 til Kvam. Fron summet seg litt etter dette, kjørte flere spiller opp på topp, og fikk en redusering. Men minuttet etterpå var Kvam frampå nok en gang og økte til 4-2 som også ble sluttresulatet.

- Vi kom veldig enkelt i gjennom midtbanen og forsvaret til Fron i andre omgang, sa Kvams målscorere Isak Weikle, Aksel Lien og tomålsscorer Mathias Lyen.