Utfordrer brannvesenet til dans

Juliane Bay ved Loftet dansestudio har vært ute og utfordra en ny bedrift til dans i november.

Meieriet: I vår ble TINE Meieri Frya utfordra til å bli med. De ansatte møtte et svært entusiastisk publikum i Vinstrahallen.  Foto: Silje Josten Lien/arkiv

Overraskelse: Denne plakaten møtte de ansatte tirsdag morgen.  Foto: Juliane Bay

Nyheter

Denne gangen er det Midt-Gudbrandsdal brann- og feiervesen som har fått utfordringa. En plakat på døra avslørte tirsdag morgen hva som var i gjære. Hvordan de ansatte stiller seg til å delta gjesntår å se, da de fleste på huset er på farten.

- Lang liste

- Jeg håper jo at de vil stille opp, så langt er det ingen andre som har sagt nei. De også mange, så da håper jeg at de får det til! Sier en entusiastisk Juliane Bay.

Det har ikke skortet på alternativer denne gangen, forteller hun.

- Det artigste er at det engasjerer så mye, dette er jo basert på innsendte forslag og den lista begynner å bli lang. Så det er mange som potensielt kan bli utfordra framover her, sier Bay.

Skeptiske i starten

Det starta med Dølen, så fulgte lensmannskontoret opp, før brukere og ansatte ved TFF på Vinstra tok over stafettpinnen i fjor. Så danset ansatte ved Midtdalens ungdomsskoler, før TINE Meieret Frya tok Loftet dansestudio sin utfordring på strak arm i vår.

Nå er altså de ansatte i brann- og feiervesenet i Midtdalen som skal til pers.

- Alle er skeptiske på den første øvelsen, men etter de fem øvelsene og danseshowet har folk vært glade for at de ble med.


Helaften i dansens tegn

350 dansere sto på scena da Loftet dansestudio avsluttet sesongen i Vinstrahallen.