Viser medfølelse i sorgen

Elevene ved Vinstra vidaregåande skule fikk 150 kort med trøstende ord fra elever i Gausdal: - Det betyr så mye for oss

Da elevene i Gausdal fikk det triste budskapet fra Vinstra, følte de for å gi støtte til de som ble ramma. Det resulterte i en hel ekse med personlige ord. Det setter elevene ved VVS pris på.

Tirsdag var elevrådsleder fra Gausdal videregående skole, Halstein Søderholm, på besøk på Vinstra vidaregåande skule, for å overrekke 150 hilsener. Elevrådelser på Vinstra, Oda Nyhus Aanekre forteller at kortene betyr mye for dem i denne vanskelige tida.   Foto: Tone Sidsel Sanden

Nyheter

Midt i blomsterhavet på bordet i kantina på Vinstra vidaregåande skule står det en eske med slik tekst på lokket: «Til alle på Vinstra videregående skole. Vi tenker på dere. Varme tanker fra alle oss på Gausdal videregående skole».