Viser medfølelse i sorgen

Elevene ved Vinstra vidaregåande skule fikk 150 kort med trøstende ord fra elever i Gausdal: - Det betyr så mye for oss

Da elevene i Gausdal fikk det triste budskapet fra Vinstra, følte de for å gi støtte til de som ble ramma. Det resulterte i en hel ekse med personlige ord. Det setter elevene ved VVS pris på.

Tirsdag var elevrådsleder fra Gausdal videregående skole, Halstein Søderholm, på besøk på Vinstra vidaregåande skule, for å overrekke 150 hilsener. Elevrådelser på Vinstra, Oda Nyhus Aanekre forteller at kortene betyr mye for dem i denne vanskelige tida.   Foto: Tone Sidsel Sanden

Nyheter

Midt i blomsterhavet på bordet i kantina på Vinstra vidaregåande skule står det en eske med slik tekst på lokket: «Til alle på Vinstra videregående skole. Vi tenker på dere. Varme tanker fra alle oss på Gausdal videregående skole».

Tirsdag møtte elevrådsleder ved Gausdal videregående skole, Halstein Søderholm, sammen med rektor Erland Sandvik, opp på Vinstra vidaregåande skule for å vise medfølelse i sorgen, etter tapet av den 16 år gamle jenta, som ble drept onsdag.