Actionfylt søndag i Vinstrahallen

Fra klokken til om morgenen til klokken åtte på søndagskvelden var det full rulle i Vinstrahallen.
Nyheter

Hele 18 innebandykamper ble spilt denne søndagen. Turneringen var i regi av Vinstra innebandyklubb og på banen stilte lag i 12 og 15-årsklassen. Vinstra stilte med eget lag i G15-klassen. De spilte med sørgebånd og det var ett minutts stillhet før turneringen satte i gang, som markering til det tragiske knivdrapet på Vinstra.


Søndag blir det innebandyturnering i Vinstrahallen

Vinstra Innebandyklubb arrangerer turnering med 14 lag.

 

Seier til Vinstra

Tilreisende lag fra hele mjøsområdet bidro til at rundt 70 personer satt benket på tribuneplass under hver kamp. Arrangørene hadde håpet på mer lokal publikumsoppslutning, men kampen mot søndagens tv-sport, er ikke enkel.