Unormalt lave drivstoffpriser på Vinstra

På Vinstra har bilistene de siste dager kunnet fylle tanken med billig drivstoff.

Mandag var drivstoffprisen nede i 14,09 kroner per liter hos UnoX i Lomoen.  Foto: Tor Larsen

Nyheter

Det er UnoX-stasjonen i Lomoen på Vinstra som har solgt diesel og bensin helt ned til 13,99 kroner per liter.


Kjellaug tar over etter Jan

Kjellaug Margrethe Midtlien har kjøpt YX-stasjonen på Vinstra av Jan Kolås.

 

Jubileumspris på lørdag

Bakgunnen for den lave prisen lørdag var i forbindelse med Rema 1000 sitt 20-års jubileum som butikk i Lomoen. Unox-stasjonen er nærmeste nabo til Rema 1000.

- Våre pumper ligger i tilknytning til Rema 1000 sin parkeringsplass, så lørdag satte vi prisen ned til 13.99 kroner per liter både på diesel og bensin for å vise litt ekstra stas til vår gode nabo - jubilanten Rema 1000, forteller Irene Johansson, distriktssjef i  Midt Norge for UnoX-stasjonene.


CircleK satser i Lomoen

CircleK-stasjonen ved vegparken i Lomoen skal omprofileres og bygges om.

 

Unormal prising

Søndag var prisene igjen på et høyre nivå - godt over 16 kroner per liter både for bensin og diesel. Men mandag formiddag var prisen igjen nede i 14.09 kroner, før den kort tid etter økte til 15.91.

- Vi har i dag satt drivstoffprisene til det jeg vil kalle et unrormalt lavt nivå, men vi gjør det fordi vi alltid skal være billigst lokalt i forhold til våre konkurrenter. Nå skal prisene være tilbake på det vi kaller markedsnivå, sier Johansson.

Hun vil ikke kalle det invitasjon til en lokal priskrig.

- Dette er ikke en bevisst priskrig fra vår side, men vår strategi er at vi uansett skal ha drivstoffpriser som er de rimeligst lokalt på Vinstra, påpeker distrikstssjef Johansson til Dølen.