Kvam Idrettslag 100 år - del 3

Kvam IL fra 1980 til i dag - nytt liv i Furusjøen Rundt

Endelig en suksessesong igjen for A-laget! Kretsmester 1980 i 5. divisjon, ga det første KM’et siden 1962!

Kvam A-lag 1980: Bak f.v. Svein Brendstuen(oppmann), Petter Stubbrud, Odd Brendstuen, Olav Røssum, Tor Ove Teigen, Ola Røssummoen, Åge Lillesandbu, Villy Tangen, Håkon Brendstuen og Jan Peder Østlie(spillende trener). Foran f.v. Tor Kamp, Trond Teigen, Tor Olsen(kaptein), Kjell Jon Nordlien, Torolf Hagen, Jan Tore Kamp, Egil Myhre og en kenyaner som lurte seg med på bildet. (arbeidet på Rondablikk). Lagbildet tatt på Flatmoen etter siste seriekampen. Foto: Per Fredriksen. 

Nyheter

Jubel var det også i 1998 da damelaget vant sin 2. divisjonsavdeling, og rykket opp i 1. divisjon. Det er det høyeste nivået et kvamslag har vært i seriesystemet.