Undersøkelse blant eiere av fritidsboliger

- Fritidsinnbyggerne er en essensiell inntektskilde

Hyttefolket legger igjen 1 milliard kroner i Midtdalen i løpet av et år, viser ny undersøkelse. Det kommer også lokalbefolkningen til gode, mener regionrådslederen.

Fornøyde: Denne gjengen representerer deler av kommunal og privat sektor i Midtdalen. De er enige i at fritidsbeboeren er viktig for regionen. F.v: Ole Tvete Muriteigen, Vigdis Holmestad, Frode Martinsen, Bjørn Kjellsson Sletten, Rune Støstad, Arne FOssmo, Irene Teige Killi, Anni Byskov og Hans Dalberg.  Foto: Silje Josten Lien

Nyheter

- Vi ser at det er mye lojale folk, som benytter seg av de tilbudene som finnes lokalt. I år bikker det 1 milliard kroner som legges igjen på ulike tjenester og tilbud her i Midtdalen, det er viktige penger, sier næringssjef i Ringebu, Frode Martinsen.