Justesse dagens mann - to mål og salto for seier til Fron

Seniorlaget til Fron debuterte i serieåpningen med seier over Lom i Kåja.
Nyheter

Bitende mai-kulde, men fotballspillerne på Fron spilte fotball som varmet og med større innsatsvilje enn vi har sett på mange år.

- Dette var bra. Vi er et ungt lag med gode gutter som passer godt i sammen både på og utenfor banen, sa lagets trener Jon Terje Bjørke etter at seieren var i boks.


Kvam kutter seniorlaget denne sesongen - satser på G19 samarbeidslag

I fjor stilte Kvam IL med seniorlag og G-16-lag, i samarbeid med Heidal. Nå har de tatt avgjørelsen før årets fotballsesong.

 

Justesse var dagens mann

Og seieren var i boks etter tre mål og fire innbytter. Justesse Gabrielsen var dagens mann på Fron-laget. Han scoret to mål, og med sin fart og sine muskler var han en konstant trussel i kamp med Lom-forsvaret. Begge hans mål ble stanget i nota. Det første etter 21 minutt i første omgang. Justesse var på bakerste stolpe på en corner og styrte ballen kontollert i mål. Det feiret han med salto ala broderen og Molde-kaptein Gabrielsen. Fron hadde et klart overtak gjennom mesteparten av første omgang, men Lom utlignet fem minutt før pause - også det etter en corner.


Kvam Idrettslag 100 år - del 3

Kvam IL fra 1980 til i dag - nytt liv i Furusjøen Rundt

Endelig en suksessesong igjen for A-laget! Kretsmester 1980 i 5. divisjon, ga det første KM’et siden 1962!

 

Et ungt fron-lag

Andre omgang åpnet som første - Fron laget presset på. Og etter snaue tre minutters spill fikk Justesse Gabrielsen et nydelig innlegg fra høyrekanten, og nok en gang var han på bakerste stolpe og økte Frons ledelse til 2-1. Deretter var det en lengre periode med mye kjemping og løping etter ballen uten at de altfor store sjansene ble skapt fra noen av lagene.

Fron stilte med flere unge spillere fra Kvam som debutanter på Frons seniorlag. De viste seg fram på en solid måte, men ble naturlig nok slitne og fire innbyttere måtte inn for å veie opp for unge spillere med krampe i leggene. En av innbytterne var også debutant for Fron. Zia Sharif kom fra Ringebu/Fåvang, og den lyraske vingen kvitterte for tilliten ved å fastslette sluttresultat til 3-1 snaue fem minutter før kampslutt. Da etter flott forarbeid av Frons spillende trener, Sondre Gaarden.