Uavgjort i vindkastene på Fåvang stadion

Ringebu-Fåvang Fotballklubb (RFFK) spilte lørdag ettermiddag uavgjort 2-2 mot Skreia på Fåvang stadion i 5-divisjon for herrer.

Etter å ha ligget under 1-2 skapte Andreas Løsnes balanse i regnskapet med sin 2-2 scoring i andre omgang.   Foto: Ole M. Nybakken

RFFK-spillerne var både høyt og lavt, men å få ballen i mål var ikke det enkleste.   Foto: Ole M. Nybakken

Trener Tormod Haug og assistent Morten Hansen var ikke fornøyde med resultatet i dagens 2-2 kamp mot Skreia.   Foto: Ole M. Nybakken

Nyheter

Hjemmelaget ledet lenge 1-0 etter scoring av Andreas Kvannefoss. Skreia kom tilbake og utlignet til 1-1 før de gikk opp til ledelse 2-1. Hjemmelaget hadde en rekke målsjanser men ballen ville ikke forbi keeperen. I andre omgang presset hjemmelaget på og innbytter Andreas Løsnes sørget for 2-2 og poengdeling. Det skal sies at Skreia hadde også sine farlige muligheter,  men en sprelsk Espen Kluften i RFFK målet avverget.


Justesse dagens mann - to mål og salto for seier til Fron

Seniorlaget til Fron debuterte i serieåpningen med seier over Lom i Kåja.

 

Ungdom og rutine

Det unge og lette RFFK laget har i vår fått litt ekstra tyngde da flere noe "eldre" fotballspillere bidrar på A-laget. Spillere som Kay Steine og Håvard Hekneby som var i sine glansdager for snart 20 år siden, bidrar nå med rutine og ikke minst taktisk kløkt og stødig ro i de fleste situasjoner. Sjøl om ikke farten er hva den en gang var, er snittalderen på A-laget hevet kraftig med de "gamle stjerner" i troppen.


Kvam Idrettslag 100 år - del 2

Historia om Kvam Idrettslag fra 1940 til 1980

Arbeideridrettslaget, som ble dannet i 1936, fikk en kort levetid. Det ble oppløst før krigsutbruddet 1940.

 

Tap og uavgjort

Dette var andre kampen i årets serie og åpningskampen tapte RFFK 2-0 mot Vardal. En kamp trener Tormod Haug sier spillerne gjennomførte på en god måte, tross tapet. Verre var det at gjennomføringen slettes ikke sto i stil med trenerens plan og ønsker.

 – Jeg er ikke noe særlig happy. Det blir mange feilvalg, rotete og upresist. Det er mye å gå på framover, men mye å rette på også sa Haug.

Den kraftige nordavinden ødela nok noe av spillet da ballen "blåste bort" ved flere anledninger. Da var det lite klokt å spille lange høye baller, noe som bidro til en lang, lang rekke med upresise pasninger og påfølgende tap av ballen.

Antall tilskuere var mindre enn to-sifret, da vinden skremte mange fra å oppholde seg utendørs på Fåvang. RFFK A-lagets neste kamp er borte mot Dokka neste lørdag.