Rotekamp, vakre langskudd og målkalas

G19-kampen mellom Kvam/Heidal og Fron ble et rotete, men målrikt lokaloppgjør.
Nyheter

Kvam har ikke seniorlag denne sesongen, dermed intet klassisk lokaloppgjør på øverste nivå hverken mot Fron eller Heidal. Men onsdag kveld skulle samarbeidslaget på juniornivå mellom Kvam/Heidal (K/H), bryne seg på juniorene fra Fron.


Justesse dagens mann - to mål og salto for seier til Fron

Seniorlaget til Fron debuterte i serieåpningen med seier over Lom i Kåja.

 

Vakre langskudd

På en humpete og ugrei grasmatte på Slettøya i Faukstad, var det ikke lett for noen av lagene å spille pasningssikker fotball. Det ble mye upresist og "spark og flyg", særlig i Fron-laget som er "bortskjemte" med kunstgras og strøken bane. Løsningen ble langskudd, og dem ble det både mange og vakre mål av. Først ute var Aksel Lien som dundret en ball i krysset fra 20 meters hold for Fron etter rundt 20 minutter av første omgang. Rett etter det smalt det i tverrliggeren bak K/Hs keeper. Men det var K/H som dominerte banespillet, og de siste fem minuttene før pause kollapset Fron. K/Hs Jean Kisamba puttet to langskudd i nota, før Vebjørn Jensvoll fastsatte pauseresultaet til 3-1 ledelse for K/H.


Uavgjort i vindkastene på Fåvang stadion

Ringebu-Fåvang Fotballklubb (RFFK) spilte lørdag ettermiddag uavgjort 2-2 mot Skreia på Fåvang stadion i 5-divisjon for herrer.

 

Hjemmelaget var best

Andre omgang startet med et press fra Fron. Laget fikk frispark rett utenfor 16-meteren, og Isak Weikle dundret ballen i krysset. K/H økte til 4-2 nesten på samme måte da Erlend Myromslien dundret til fra 20 meter - utagbart for Frons keeper.  Fron responderte og reduserte til 4-3 ved en fin gjennomløpning av Laurits Stokkevåg Eide, og Fron øynet håp til å redusere ved å spille litt mer konstruktiv og pasningssikker fotball enn tidligere i kampen. Men håpet svant da Elias Krok kjempet seg til å fastsette sluttresultatet til 5-3 seier for K/H. Kort sagt var spillerne fra Kvam og Heidal hakket bedre enn Frons juniorer i denne kampen.