I 54 år suste bobla rundt på Vinstra, før den havna i en garasje i Oslo. Martin sørga for å hente bobla hjem

Martin Kongsli fra Vinstra liker ikke bare gamle biler, han liker gamle rekvisitter også. Han kjører nærmest rundt med et lite museum, både på taket og i baksetet på sin gamle VW Boble 1200 fra 1965.

Hjem til vinstra: Den gamle bobla fant veien tilbake til Vinstra etter å ha stått flere år i en garasje i Oslo. Kongsli har gitt den nytt liv. Jordmorveska er etter oldemor til Martin, som hun brukte rundt om på bygda, da hun arbeida som jordmor.  Foto: Bjørn Berget

Nyheter

Bobla er tilbake på Vinstra, etter et lite opphold i Oslo. Den har gått på Vinstra det meste av sitt 54-årige liv med Borghild Green bak rattet. Martin har forøvrig ikke klart å finne ut om Borghild kjøpte den ny.