Stian (40) var storrøyker i 15 år og levde livet med alkohol og festing. Så la han om livsstilen

På fire år har Stian Nystuen fra Sør-Fron vært igjennom ei stor livsstilsendring. Toppen når han i helga, da han stiller på scenen og skal konkurrere blant norgesstoppen innen fitness.

Livsendring: Stian Nystuen fra Sør-Fron tok grep i livet sitt for fire år sida, da han kjente at han begynte å få vondt i kroppen. Han kutta ut alkoholog røyk og starta med systematisk trening, i tillegg til å legge om kostholdet. Til helga stiller han i NM i fitness. Alle foto: Privat. 

Nyheter

– Det er en seier for meg i det hele tatt å kunne stille i NM, å få lov til å være med. Så får en eventuell finaleplass være en bonus, sier 40-åringen, som om noen dager fyller 41. Men alder er ingen hindring i denne idretten. Og for Stian sin del starta han da heller ikke kroppsbygging før han var «godt voksen».