Starter spleis for finansiering av nytt klubbhus

Alle pengene som kommer inn går til det nye klubbhuset til Ringebu-Fåvang Fotballklubb.

Gjermund Lognseth hadde ansvaret for å opplyse publikum om finansieringsbiten.   Foto: Ane Vaet/arkiv

Nyheter

Nå kan du være med å hjelpe Ringebu-Fåvang Fotballklubb med siste brikke i finansieringen av klubbhus som bygges og eies av Ringebu-Fåvang Fotballklubb.

- Nå kan dere slippe å drasse rundt med femti pakker dopapir, slippe å slite ut mor med kakebaking og bruke alle helger til bøssebæring. Vi har tenkt utenfor boksen og satsa på framtida med en elektronisk innsamlingsaksjon på spleis, sa Gjermund Lognseth på arrangementet første spadetak for nytt klubbhus for et par helger siden.

Lognseth fortalte også at det går an og følge med på innsamlingsaksjonen hele veien, dag for dag for den som er spesielt interessert.

- Det er et hårete mål med en million, men nå trenger vi all hjelp fra alle som noen gang har bodd her, små og store bedrifter og gjerne hele Midtdalen. For denne fotballplassen skal være for alle, uttalte han da.

Varaordfører Kristin Teigen stilte gladelig opp for å reklamere for spleisen under arrangementet første spadetak for nytt klubbhus.   Foto: Ane Vaet/arkiv

 

Trenger bidrag

«For hver krone private eller bedrifter gir kommer vi et steg nærmere å realisere en drøm for dagens og fremtidens idrettsutøvere. Klubbhuset blir et samlingspunkt for store og små i Fåvang og Ringebu. Byggingen starter i oktober 2019 og vi starter nå en SPLEIS for å komme i mål med egenkapitalen», skriver forballkluben på sin hjemmeside.

Så langt har det kommet inn 17200 kroner, det er bare 1% av målet på en million. Det er 87 dager igjen før spleisen slutter.

Egne navneskilt

De som velger å støtte klubben vil få et eksklusivt skilt på framsida av det nye klubbhuset. Den ene sida av inngangen med alle bedrifter som har bidratt, og den andre med alle private

Pengene skal brukes til å innrede klubbhuset.

- Det vi har per nå er finansiering til et klubbhus uten innhold, så nå trenger vi hjelp til å få dette i stand fra alle dere, sa Lognseth til de frammøtte.