Hvem synes du er den beste verdiskaperen i Midtdalen?

Nå kan du nominere noen som fortjener det til Verdiskapingsprisen for 2019.

Elise Kolås (t.v.) og lederen i næringsforeninga Birgitte Bay (t.h.) vil ha nominasjoner til den som fortjener årets Verdiskapningspris 2019!  Foto: Ane Vaet

Nyheter

Nå er det fjorten år siden den første prisen ble delt ut, og mye har skjedd siden prisen så dagens lys i 2005. Det var da en ren prisutdeling, mens det i dag er en konferanse med mål om å inspirere aktører i hele Midtdalen til å satse videre og skape positive ringvirkninger i næringslivet.

Dele kunnskap

Verdiskapingskonferansa skal være en møteplass for nettversksbygging, kompetanseheving og for å øke bevisstheten rundt næringslivet her i Midtdalen. Lederen av Næringsforeninga, Birgitte Bay, sier at hovedformålet likevel er det samme som i 2005.

- Vi vil fortsatt hedre bedrifter og personer som har satt et unikt preg på næringslivet her i Gudbrandsdalen, sier hun.

Det er den tolvte desember på Rudi Gard Verdiskapingskonferansen går av stabelen. Bay forsikrer et bredt utvalg av innhold på konferansen, og har noe som appelerer til alle.

- Målet er å kunne by på inspirerende historier med overføringsverdi til alle. Om du tilhører varehandel, landbruk, IT eller reiseliv så skal det være like relevant, sier hun.

Disse to trenger folkets hjelp til å få inn nominasjoner til prisen.  Foto: Ane Vaet

 

Gode ihop

Elise Kolås fra Vinstra bistår Næringsforeninga i planleggingen og gjennomføringen av konferansen. Hun håper flere vil dra nytte av hverandre.

- Temaet i år er "gode ihop", og vi håper vi kan inspirere til kompetanseutveksling på tvers av bransjer, sier hun.

Bay tilføyer at det hun ser mest fram mot er å få hedre de som har utmerka seg ekstra i næringslivet.

- Alt vi trenger nå er hjelp fra dere til å finne vinneren av årets Verdiskapningspris, sier hun entusiastisk.

Prisen deles ut hvert år og vinneren får 10.000 kroner og diplom, samt heder og ære. Det er styret i Midt-Gudbrandsdal Næringsforening som gjør vedtak om tildeling av prisen.

Opp til folket

Det er i år, som før, opp til folket å nominere aktuelle kandidater til den gjeve prisen. Prisen kan deles ut til bedrifter og privatpersoner i Midtdalen, som anerkjennelse for godt næringsutviklingsarbeid i løpet av året eller over et lengre tidsrom, som har resultert i økt verdiskaping i regionen. Tidligere kandidater kan også nomineres.

Frist i midten av november

Hvem synes du fortjener Verdiskapingsprisen 2019? Nominer den du synes fortjener det ved å sende begrunna forslag til næringsforeninga. Du kan enkelt nominere noen på mail, eller i innboks på sosiale medier, eller klikk her for å nominere. Frist for nominasjoner er 13. november.

Tidligere vinnere

Det er litt av noen kandidater som har blitt tildelt prisen før. Her ser du dem i rekkefølge: Gunnar Horten fra Fåvang i 2005, Tore Sæthersmoen fra Vinstra i 2006, Øyvind Haverstad fra Sør-Fron i 2007, Kjartan og Wenche Spidsberg fra Veabygd i 2009, Anni Byskov fra Ringebu i 2010, Erik Isum fra Ringebu i 2011, Fåvang Sag og Høvleri AS i 2012, Åge Stenumgård fra Fåvang i 2013, Åge Haverstad fra Sør-Fron i 2014, Rudi Gard på Sør-Fron i 2015, Peer Gynt AS i 2016, Kvitfjell Alpinanlegg AS i 2017, Tiller Vimek AS på Sør-Fron i 2018.