Lars (20) ble tatt for ruskjøring og var langt nede. Nå tar han pusten fra publikum når han står på scenen

Lars opplevde alle ryktene rundt bilulykka han var involvert i som belastende. Nå går ryktene på nytt, men av en helt annen grunn. Dansen fikk Lars til å skinne.

Klar for å se framover: Lars var på en vill vei i livet og hadde gitt litt opp. Han ble dømt til 36 dager med fotlenke og to år uten førerkort etter an dramatisk bilulykke på Vinstra i 2018. Nå er han ferdig med livet i tåka, har fått seg jobb og en kjæreste som støtter han. Han har også begynt å danse i gruppa Manhood på Loftet dansestudio. Her har han lagt bak seg mange timer med intensiv øving. Det første Lars gjorde da fotlenka ble fjernet forrige torsdag var å dra rett på øving.   Foto: Ane Vaet

Jeg dummet meg ut og får dessverre ikke gjort noe med det nå.

Nyheter

Natt til fredag 25. mai 2018 krasja en bil inn i en hage i Øvre Vinstra. I hagen lå bildeler og rester av gjerdet spredt, og vindusviskerne til bilen havna flere meter inn i oppkjørselen. Både sjåfør og passasjerer i bilen løp gjennom hagen, hoppa ned fra en mur og la på sprang ned en sideveg. Politiet rekvirerte en hundepatrulje for å finne rømlingene, men uten hell. Politiet fikk etter hvert rede på hvem sjåføren var. Det var tidlig mistanke om ruskjøring.