Stian og Stian skal vise fram motorsporten i ny TV-serie: - Tror folk blir overraska over hvor bra miljøet er

Stian Bjørgeengen og Stian Ruststuen i S&S Drifting har blitt plukket ut til å bli med i Min Motorsport. Der håper de å få vist fram all jobben, det gode miljøet og det trofaste teamet sitt.

Stian Bjørgeengen (t.v.) og Stian Ruststuen (t.h.) har vært kamerater hele livet. De deler også en felles interesse for drifting. Nå er de plukket ut til å være med på serien Min Motorsport på Viafree.   Foto: Ane Vaet

Nyheter

Vi møter Stian og Stian nede i garasjen deres på Vinstra. Her går mange fritimer med hver eneste uke, og nå mot våren blir vel timene i garasjen om mulig enda fler enn ellers. De har biler de skal få i orden, ting å klargjøre til løp og i år vil de også få et tv-team på slep.