Oskar er frivillig i Spania:- Ingen hjemme på Vinstra er redd for meg, vi er ikke en veldig bekymra familie

Oskar Granskogen Kjørstad (23) er for tiden frivillig i Spania, og før jul var han frivillig i flyktningleir. Selv om Spania nå er i lockdown, er han ikke bekymret for egen helse, og familien hjemme på Vinstra tar det helt med ro.

Oskar har allerede begynt å kjenne på både ensomheten og kjedsomheten. For å ikke bli klinisk gal har han klart å skaffe seg en ukulele.   Foto: privat

Nyheter

I en liten bygd omtrent en time nord for Barcelona, sitter Oskar fra Vinstra og lærer seg låter på sin nyervervede ukulele. Han har tatt et års pause fra studiene i Edinburgh for å jobbe som frivillig rundt omkring i verden, og den 01. mars kom han på plass i Santa Colona for å jobbe med organisasjonen Fundació Emys.