Aud og Ståle heier fram sønnen til norgestoppen i golf

Frøningene Aud Lindberg og Ståle Bondestad gleder seg over at sønnen Philip (17) endte på en overraskende sjetteplass under senior-NM i golf.

GOLFFAMILIE: Ståle Bondestad og Aud Linberg er ivrige støttespillere for sønnen Philip Linberg Bondestad.  Foto: Geir Teigøyen

Nyheter

Philip Linberg Bondestad og foreldrene har adresse Belsjø Terrasse, og eneboligen er nærmeste nabo til hull 2 på golfbanen i Drøbak. Der har Philip de siste årene svingt golfkøllene med stor suksess. Under fjorårets klubbmesterskap var Philip ikke snauere enn at han satte nye banerekord, med ti slag under par. Klubbkamerat Viktor Hovland, Norges beste golfspiller gjennom tidene og nå rangert som verdens 31. beste golfspiller i verden, hadde den gamle rekorden, med ni slag under par.