Nortura tilbakekaller mer bacon etter salmonellafunn fra importert kjøtt

Nortura tilbakekaller flere partier med «Skikkelig digg bacon» etter at det ble oppdaget salmonella i svinekjøtt importert fra Tyskland.

Nortura tilbakekaller enkelte partier av baconet med navn «Skikkelig digg bacon» etter funn av salmonella.  Foto: Nortura

Nyheter

Det gjelder bacon levert til Norgesgruppen og Coop med holdbarhetsdatoer i januar, februar og april. En nærmere oversikt er tilgjengelig i selskapets pressemelding.

Selskapet hadde allerede trukket tilbake bacon med holdbarhetsdato mellom 29. mars og 2. april.

– Forbrukere som har kjøpt produktet, bes kaste det eller returnere det til butikken det er kjøpt i for refusjon, skriver Nortura.

– Riktig varmebehandling og god kjøkkenhygiene vil bidra til at man unngår å bli syk av å ha spist de aktuelle produktene, sier selskapet videre.


Nå bør du sjekke fryseren - biffer og fileter trekkes tilbake etter salmonellasmitte

Norgesgruppen utvider tilbakekallingen av storfeprodukter på grunn av salmonellafunn til å gjelde biffer og fileter fra samme råvareparti.Therese jubler over nytt slakteri på Otta: – Det største som har skjedd landbruket i Gudbrandsdalen

Therese Rudi fra Ringebu er positiv til at et nytt slakteri skal bygges på Otta, og sier at dette er det største som har skjedd landbruket i Gudbrandsdalen på mange år.