Tre nye smittetilfeller i Nord-Fron - tilknytta Vinstra ungdomsskole

Det er registrert tre nye smittetilfeller i Nord-Fron. Smitteveien er kjent på alle tre.

Illustrasjonsfoto: Teststasjon.  Foto: Tone Sidsel Sanden

Nyheter

En av de tre smitta er elev ved Vinstra ungdomsskole (VUS). Elever som har vært i nærkontakt med den smittede er i kveld hurtigtesta, med negativt resultat på alle. Dette skriver avdelingsleder for kultur og kommunikasjon i Nord-Fron kommune Erik Tøftestuen i en pressemelding søndag kveld.

Elever ved VUS møter på skolen i morgen med mindre de er satt i karantene eller har symptomer.


Etter flere år som vikar innen helse fikk Martina nok - nå vil hun leve av å få andre til å føle seg bedre: - Spraytan er babyen min

Martina Grøthe (29) fra Kvam droppet jobben i helsevesenet - men drømmen om å få folk til å føle seg bra ble med videre.Med hele bygda i ryggen:

Seterstevnet på Voll finansierte Ruste Bygdahus - og skapte overskrifter nasjonalt

Mellom 1962 og 1971 ble det arrangert seks seterstevner ved Hovsetra på Voll. Overskuddet av arrangementene gikk uavkortet til finansieringen av Ruste Bygdahus, som sto ferdig i 1965.Dølen-TV:

Usikker på hva du skal stemme? La førsteklassingene hjelpe deg: - Å lure noen til å bruke elbil synes jeg faktisk ikke er så greit

Førsteklassingene ved Fåvang skole har klare meninger om stortingsvalget. Dølen-TV tok derfor en prat med de små, engasjerte elevene.