Dette skriver Nord-Fron kommune på sin hjemmeside.

Anbefalingen om ny oppfriskningsdose gjelder uavhengig av om man nylig har gjennomgått infeksjon.

Tidsintervall fra tilfriskning etter å ha vært gjennom infeksjonen til ny oppfriskningsdose bør være minimum tre uker. Oppfriskningsdose kan tilbys tidligst fire måneder etter siste vaksinedose.

Nord-Fron kommune har inngått avtale med apotekene om å tilby vaksine. Personer som ønsker vaksine bes derfor om å henvende seg til Apotek 1 i Lomoen eller Vitus apotek på Sødorptunet. Tilreisende, besøkende og personer som er bosatte i andre kommuner er også velkomne til å benytte seg av dette tilbudet.

Også i Ringebu og Sør-Fron

Ringebu kommune oppfordrer til å henvende seg til legekontoret for å få time til vaksinering, dersom en ikke har fått korornavaksine eller ønsker å ta andre eller tredje dose.

Det blir også vaksinering av fjerde dose for de over 65 år og eldre på Tromsvang onsdag 24 august og onsdag 31. august. Personer som ikke har tatt andre eller tredje dose kan også komme og ta vaksine.

Også Sør-Fron oppfordrer på sin hjemmeside til å ta kontakt med legesenteret dersom en ønsker vaksine.

Videre skriver de at det er svært viktig at alle over 65 år og personer med høy risiko for alvorlig sykdom blir vaksinert med oppfriskningsdose så raskt som mulig innenfor det fastsatte vaksinasjonsintervallet.