Dølen besøkte korøvingen søndag.

– Nå merker jeg at vi begynner å glede oss, smiler dirigent Jorun Moshagen.

Ikke bare ABBA

Sammen med koret sitt er hun i innspurten på høstens store korprosjekt for vinstrakoret.

Lørdag 22. oktober braker det løs med fargerike boaer og slagere på rekke og rad når NELK tolker ABBA – og litt til.

–  Repertoaret for konsertene er kjente og litt mindre kjente slagere av Benny Andersson og Björn Ulveus. Publikum får høre litt Chess, litt Kristina från Duvemåla og masse Abba, forteller alt og presseansvarlig i koret, Tone Kristin Granskogen til Dølen.

Glitter og glam

Koret lover en aften med glitter og glam og et kor som gleder seg til å slippe seg løs.

– NELK vil denne kvelden komme i både solist-, duo-,  kvartett- og korform; alt fra egne rekker. For å komplettere lydbildet fra «I have a dream» til «Mamma Mia»  har vi også med oss korsangere fra Fron kulturskule sitt barnekor og ungdomskoret Harmoni, sier Granskogen.

Jorun Moshagen er som vanlog korets dirigent, og denne gangen har koret også med seg tonefølge fra Vegard Moshagen, Olav Hanem og Kai Harald Skriubakken.

– Det nyeste bidraget vårt er en usynlig, men svært viktig, scenisk tilrettelegger i Berit Snøans skikkelse. Hennes kompetanse og ferske blikk bidrar til at vi kanskje klarer å skinne litt ekstra denne lørdagskvelden i oktober, og Elisabet Skriubakken gjør sitt ytterste for at lyset skal falle på oss fra en heldig vinkel, avslutter Granskogen.

Ungdomsgruppa Harmoni og barnekoret i Fron kulturskole hjelper til når NELK inviterer til konsert. Her får de hjelp av regissør Berit Snøan (t.h.). Foto: Bjørn Sletten