Tyvene stjal med seg en 300 kilo tung safe kvinnen hadde i boligen sin. I safen var det blant annet smykker og annet av verdi for kvinnen. Tyveriet skjedde torsdag mellom 18.30 og 19.05.

Mørk blå eller brunaktig

Det ble observert en mørk blå eller brunaktig bil i området. I den var det to menn med caps på hodet.

Trolig er tyvene i Fåvang de samme som tidligere på ettermiddagen torsdag stjal en safe fra et bolighus i Follebu og på Tretten. Det betyr i såfall at tyvene har stjålet tre safer.

Fire safer tatt

Også i Follebu ble det observert en bil med to menn i, begge med caps. Politiet tror det er de samme tyvene alle tre stedene i dalen. De knyttes også opp mot et tilsvarende tyveri i Redalen nord for Gjøvik torsdag på dagtid. Også der ble en safe stjålet.

Politiet er veldig interessert i en brunaktig eller mørk blå Subaru med to menn i, og ber eventuelle vitner straks ringe politiet på 02800.

Arresterrte ettersøkte

Ved 12-tiden fredag meldte politiet at en bil med tre menn i var stanset i Drivdalen. Mennene skal ha overnattet på Sjoa Camping, før de dro videre fredag morgen, tror politiet. De arresterte er fra Moldova, men kjørte svenskregistrert stasjonsvogn. Politiet ville fredag ikke opplyse om det er funnet safer i bilen. Mennene skal fraktes til Lillehammer for avhør i løpet av fredagen. Politiet jobber med å klarlegge om disse mennene og deres bil kan ha noe med tyveriene i dalen å gjøre.