Disse tre er en fersk trio, men med lang musikalsk fartstid. Alle tre har blant annet bakgrunn fra koret FRi Gospel. Det var god kjemi og felles glede over musikken som førte dem sammen, og første opptreden var under Tromsa Live 2017.

Torsdag holder de sin første konsert på Ringebu bibliotek.

– Vi gleder oss stort til denne konserten, og ikke minst til å følge deres musikalske reise videre, sier biblioteksjef Ellinor Brænd.

Allsidig trio

Trioen KVItre, Inger Blytt Vestad, Kristine Sletten Hansen og Vemund Moss har alle stått på scenen før, og gitt publikum gode musikalske øyeblikk.

Vestad er fra Ringebu, og hun har gjort mange rørende tolkninger og stått på flere scener i Gudbrandsdalen.

Sletten Hansen er opprinnelig fra Otta, men de sju siste årene har hun bodd i Ringebu. Hansen imponerte stort da hun sto på scenen under Gudbrandsdal Musikkfestival i fjor høst, og sang, akkompagnert av Arve Tellefsen og Øystein Rudi.

Veund Moss er fra Fåvang og kommer fra en musikalsk familie. Opp gjennom årene har han blant annet vært en sentral skikkelse i flere band. I 2017 mottok han hedersprisen sammen med resten av Hercules, under Tromsa live.

KVItre har et repertoar som passer trioformatet. Med vekt på sang, melodi og harmonier plukker de låter fra egne favoritter, og gir de nytt og ferskt liv.