Øykjelykkjesetra i Fiskdalen på Sødorpfjellet, ble for fire år siden etablert som et nytt tilskudd blant de mange kulturarenaene i Midtdalen.

Strømløs seter

Verten sjøl, Simen Skoe, satser på en mix av tradisjonelle konserter med kjente artister og en blanding av ulike sjangere innen folkemusikk og poesi. Det er å merke seg at setra i Fiskdalen er utenom allfarvei for innlagt strøm og uten mobildekning.

- Ta gjerne med telt viss du vil overnatte. Setra har skjenkebevilling og kjøttkaku på gaffel. Billetter kan bestilles  på simen.skoe@gmail.com eller kjøpes i døra om det ikke er utsolgt. Setra har ikke strøm og mobildekning, så vi tar kun kontanter, forteller Simen Skoe.

Familieetablering

Øykjelykkjesetra ønsker altså  velkommen til ei litt mindre utgave på antall konserter i sommer enn tidligere år.  - Viktige grunner ligger bak, og det er framtidig rekruttering av familiemedlemmar og bygging av hytte som overnatting  til artister  på setra. Programmet for sommeren 2018 er uansett veldig bra, reklamerer Simen som kan lokke med følgende program i august:

Fredag 10. August: Skaldekamp og konsert med Polkalbjørn og Kleine Heine - poesislam først og jodling og trekkspill etterpå med Polkalbjørn og Kleine Heine. Dette blir gøy.

Torsdag 16. August: Konsert med Slagr. Med bakgrunn fra tradisjonell folkemusikk, samtidsmusikk og jazzmusikk skaper de en eigen stil som sitat "har mer til felles med Brian Eno enn Myllarguten". Dette blir vakkert.

Fjøset på Øykjelykkjesetra er ombygd til et intimt konsertlokale.