Fron Fotball stiller med fem lag på årets Norway Cup i Oslo. Og lagene har så langt gjort det svært så godt. Tre av dem har spilt seg fram til a-sluttspill, mens to går inn i b-sluttspill.

Fron sitt juniorlag endte opp som nummer to i gruppespillet, etter at de slo Grüner i siste innledende kamp. Dermed tok de seg videre til a-sluttspill. Klokka 14.00 i dag, onsdag, møter de Grei 1, og kampen spilles på TV2 sin hovedbane på Ekebergsletta og sendes med det direkte på TV2 Sportskanalen.

En kamp om gangen

To gutter 13-lag er med på cupen. Førstelaget vant klart sin gruppe, med hele 28-6 i målforskjell. De møter Vard Haugesund i a-sluttspill i dag klokka 14.00. Andrelaget fikk det noe tyngre i sitt gruppespill og endte som nummer tre i gruppa. De møter Brandbu i b-sluttspillet klokka 12.20.

Også gutter 14 har imponert på verdens største fotballcup. De vant sin gruppe, etter uavgjort mot Frigg i siste kamp. I kveld møter de Lille Tøyen i sluttspillet.

- Kampene har vært forholdsvis jevne, men vi har klart å bikke dem i vår favør. Siste kampen mot Frigg ble spennende. Vi skåret på straffe, mens de utlignet like etter. Vi hadde flere muligheter til å avgjøre kampen, men uavgjort var nok til å vinne pulja. Videre ambisjoner er å ta en kamp om gangen, sier trener Ivar Brendstuen.

Fron jenter 14 havnet sist i gruppespillet, til tross for at de klarte uavgjort i siste kamp mot Skeid. Laget møter Bøverbru senere i dag.

Søk på lokale resultater her.

Fron sitt juniorlag får sin sluttspillkamp sendt direkte på TV2 Sportskanalen. Foto: FF2010