Men nå gir Reppen seg som kunstnerisk leder. Det melder Peer Gynt AS i en pressemelding onsdag.

Reppen har ledet det kunstneriske innholdet med stø hånd og har en stor del av æren for å ha presentert to høykvalitetsproduksjoner på Gålå, skriver Peer Gynt AS.

Hennes evne til å se både detaljer og det store bildet har fremmet Peer Gynt-stemnet lokalt og nasjonalt.

- Jeg har fått bruke mine evner og kunnskap, og hatt glederike år sammen med de frivillige og ansatte i Peer Gynt AS. Jeg er blitt veldig glad i alle sammen. Nå ønsker jeg å fokusere på min karriere som skuespiller, uttaler Reppen.

Takker henne

Marit Lien, administrerende direktør, jobbet hardt for å få nettopp Reppen som kunstnerisk leder i Peer Gynt. Hun priser et godt samarbeid og roser hennes teft, hennes varme og de valg hun har gjort for å heve Peer Gynt-stemnet lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

- Iren og jeg har hatt stor respekt for hverandres fagfelt og jobbet tett og godt sammen i snart fem år. Jeg kommer til å savne Iren, slik alle i Peer Gynt-familien vil gjøre. Peer Gynt AS takker Iren for hennes store engasjement, formidable innsats og evne til å gjøre gode kunstneriske valg, sier Marit Lien

- Iren vil ha ansvaret for alt det kunstneriske innholdet for Peer Gynt-stemnet 2018. Jeg vil i løpet av kort tid starte søk etter ny kunstnerisk leder til Peer Gynt as, avslutter Marit Lien.