- Vi vil skape konkurranse for de store kjedene, forteller Karianne Fernandes.

Sammen med mannen Paulo har hun etablert eletronikkbutikken Viweb, med tilhørende verksted, i nye lokaler på Sødorptunet.

Lang erfaring

Målet er å yte best mulig service og hjelp, og å bli et alternativ til de større aktørene. En skillevegg er satt opp i butikklokalet, som blant annet har huset lekebutikk tidligere, for å skille butikk fra verksted. Foreløpig er veggene sparsommelig utstyrt, men det vil endre seg i løpet av forholdsvis kort tid, opplyser Fernandes.

Paulo har lang erfaring og er ansvarlig for service-delen av drifta. I verkstedet bak butikken vil blant annet mobiler og PC-er få overhaling og stasjonære PC-er bygges på bestilling. Han er utdanna innen IT, men har hatt utfordringer med å finne relevante jobber i Midtdalen. Butikken er en utvidelse av det som opprinnelig var et enkeltpersonforetak.

Direkte fra produsenter

Etter hvert vil utstyrsparken utvides, med blant annet egne TV-er, der «innmaten» er lik flere av de store produsentene, men skallet har eget design. Bedrifta sparer en del på å bestille varer direkte fra produsentene, forteller Fernandes.

- Det gjenstår litt, men vi har en god del varer som er på veg eller klare til å sendes. Vi har planer om å utvikle mer etter hvert, men nå først må vi få på plass det grunnleggende her i butikken.