Det ble i dag, tirsdag, sendt ut pressemelding om at Jon Kristiansen tar over som leder for NHO Innlandet etter Åge Skinstad.

Skinstad sa opp stillingen i NHO i august. 1. desember tok han til i jobb som direktør i Swix Sport.

- Stort privilegium

Kristiansen har de siste åtte årene vært administrerende direktør i GD.

- I Jon Kristiansen har vi funnet en regiondirektør med lang erfaring og solid kjennskap til nærings- og samfunnslivet i Innlandet. Vi ser frem til å få Jon med på laget og i jobben for næringslivet i vår region, sier styreleder Frode Smevoll i NHO Innlandet.

Kristiansen vant fram i konkurransen om stillinga blant svært mange søkere, opplyser NHO.

- Denne jobben har jeg svært lyst på og jeg gleder meg veldig til å ta fatt sammen med NHO-teamet på Innlandet og våre medlemsbedrifter. Det er utrolig mye spennende og viktig som skjer i Innlandet nå. Sammenslåingen av de to fylkene i 2020 vil frigjøre mye energi – og vil legge til rette for videre vekst og utvikling. At jeg nå skal få jobbe med disse endringene og utviklingen av Innlandet er et stort privilegium, sier Kristiansen.

Han vil starte i den nye jobben i første halvår 2018, etter nærmere avtale med nåværende arbeidsgiver.

Næringslivets Hovedorganisasjon er landets største arbeidsgiverorganisasjon og jobber med næringspolitikk, arbeidsgiverservice, tariff og leverer et bredt spekter av medlemstjenester og med styrking av næringslivets omdømme. NHO har over 25 600 medlemsbedrifter med til sammen 560 000 årsverk over hele landet. NHO Innlandet har seks medarbeidere og kontoradresse på Moelv.