Det var helt fullt i Bandera Ranch, eller Kåja amfi, da Åls store sønner, Hellbillies, beøkte countryfestivalen på Vinstra fredag kveld. Om det var tynt både på dansegolvet og langs benkeradene før på kvelden, strømmet fansen til da publikumsyndlingene varta opp til fest.

Ny CD

Og feststemning ble det, Hellbillies skaper en herlig stemning.

- Det er godt å være på Vinstra, sa vokalist Aslag Haugen, og fikk umiddelbar respons fra festivalfolket.

Hellbillies er bankers; de skuffer aldri. Og da de gamle hitene, som "Råka tå ei pil", "Mørkemann" og "Den finast eg veit" ble spilt, ljomet allsangen utover amfiet. Hellbillies er også klare med ny CD og kom med smakebiter fra den nye plata. Første singelen, "Søvnlaus", ble godt mottatt av et takknemlig publikum.

Ny fest lørdag

Bandet er gode live, med svært dyktige musikere. Gitarist Lars Håvard Haugen briljerte med flere soloer, i tillegg til godt samspill med Bjørn Gunnar Sando på trommer, Lars Christian Narum og ny bassist, Egil Stemkens.

Etter Hellbillies tok en annen publikumsfavoritt over. Too far Gone tok godt vare på stemningen i cowboyland.

Før på kvelden skulle Doug Seegers stå på scenen, men han ble stående fast på flyplassen i Arlanda. Han holder konsert i amfiet lørdag kveld, sammen med blant annet lokale Terje Iversen, Staut og Kurt Nilsen.