Ved å etterlyse den forvunnede sekken gjennom lokalavisa, håper de den eller de som har fått med seg sekken vil gi lyd fra seg.

Det var onsdag ettermiddag Christian Bakke og sønnen, var på tur fra Ås til hytta på Gålå.

På Lillehammer måtte de bytte fra tog til buss, og det meste av bagasjen ble plassert i lasterommet under bussen. På turen oppover Gudbrandsdalen hadde bussen kun to stopp før Vinstra, det var på Circle K Øyer og på Ringebu skysstasjon.

– På Ringebu var det nokså mørkt på stasjonen, og Bakke registrerte at passasjerene som gikk av der, hadde med seg mye bagasje. Når alle haster ut og skal finne tingene sine i halvmørket, forstår jeg at det kan kan skje en feiltagelse, sier han.

– Sekken er ganske fullpakket, grå og rød. Jeg har dessverre ingen bedre bilder av den nå, sier den fortvilte eieren. Foto: Privat

Hjelpsom bussjåfør

Det var da far og sønn gikk av bussen på Vinstra og skulle hente ut bagasjen, de oppdaget at sekken var borte.

– I den hadde vi både vinterklær og vintersko, noe vi absolutt hadde trengt på fjellet nå, sier Bakke, som måtte ta en tur til Vinstra på formiddagen i dag, for å handle det aller mest nødvendige.

Bussen de to var passasjerer på, gikk fra skysstasjonen på Lillehammer kl. 20.51. og stoppet på Ringebu rundt klokka 21.40.

– Bussjåføren på ruta, Tor fra Interbuss, har virkelig gjort det han kunne for å hjelpe oss, og har holdt jevnlig kontakt med oss siden i går. Det er ingenting å utsette på servicen fra hans side, opplyser den fortvilte passasjeren.

Familien blir på Gålå til lørdag ettermiddag, og nå krysser de fingrene for at sekken dukker opp igjen.