Geir Haugen fra Vinstra forsynte seg grovt fra premiebordet under bilutstillingen i forbindelse med Gudbrandsdalsløpet. Hans bil, en Chevrolet Impala 1965 modell, fikk publikumsprisen og ble kåret til vinnner i Amcar-klassen. Geir vant også Gudbrandsdalsløpets rebusløp.

Omtrent som i fjor

Av deltagere under lørdagens Gudbrandsdalsløp og søndagens utstilling kan arrangøren bokføre et antall omtrent som fjoråret.

- Vi hadde 109 kjøretøy på lørdag, derav 93 personbiler og resten tyngre kjøretøy, og søndag var det 75 kjøretøy på utstillingsplassen foran Peer Gynt kjøpesenter, forteller Willy Heimstad i Gudbrandsdal Motorvognklubb. Han lover nytt Gudbrandsdalsløp til neste år.

- Vi har en stab med gode hjelper fra musikklagene i Ringebu og Hundorp. Med det antall deltagere vi har nå, så klarer vi å gjennomføre arrangementet på en ryddig og god måte. Alle tilbakemeldinger på evalueringsskjemaene gir oss terningkast fem og seks, og det setter vi selvfølgelig veldig stor pris på. Det blir nytt løp på samme tid neste år - Gudbrandsdalsøpet er blitt en tradisjon, sier Heimstad til Dølen.

Les mer om Gudbrandsdalsløpet i torsdagens papirutgave av Dølen.