Countryrockbandet Too Far Gone har turnert i 25 år. I den anledning donerer bandet bort sin elgitar etter lørdagens konsert under countryfestivalen på Vinstra. Overleveringen skjer på scenen.

- Vi har en jury som skal av gjøre hvem som får den, men vi ber om å få tips fra lokalbefolkningen om hvem det kan være, sier bandets manager, Per Evjen.

Fortjent og kjærkommen gave

Bandet ønsker å gi bort elgitaren til unge artister, lag, foreninger, kulturskoler, ungdomsgrupper, revygrupper eller andre som fortjener å få en elgitar.

- Vi i juryen må vurdere de inkomne forslag, og vi vil nok vektlegge den organisasjonen eller artisten som ikke har flust med midler å rutte med. Det skal være en fortjent, men også kjærkommen gave, sier Evjen.

Tips på mail og SMS

Bandet har skaffet seg avtale med gitarleverandøren Morgan som sponser de med splitter ny elgitar under hver konsert i julbileumsåret.

- Vi gjøre dette for å glede noen litt ekstra i jubileumsåret vårt. Vår gitarist, Ola Buan Øien, vil bruke gitaren under konserten. På slutten av konserten lørdag, så blir det overlevering og stor ståhei på scenen, lover manageren.

Tips kan sendes som mail til: per@toofargone.no   -  eller på SMS til mobil; 924 81 200. Innen fredag 6. juli kl 12.00.

Denne Morgan-gitaren gis bort av bandet Too Far Gone.